Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PH

petrph

20. 8. 2012 9:02
což o to, ono by se toho našlo víc

Už sám zmiňujete ty  Japonské zahrady (skutečně, málokdo o nich ví). Kdo asi byl nahoře na kostelem u Kočky  a mnozí si ten sloup z kolonády zezdola  prohlížejí a tipují co to tam na něm stojí (a má to svou historii). Lesní pobožnost asi kilometr na Ruským kostelem. Zpřístupněné vykopávky základů kostela sv.Linharta. Pravěké osídlení na tašovické sopce.

Jenže, musíme si to soudruzi přiznat, většině těch turistů stojí právě jen o ty "světoznámé památky", Pupp, Becherovka, Bartoška a kamzík a víc se asi vláčet nenechají a skutečně se asi už uondaně zeptají "- Kde jsou tu toalety? Proč nepřijímáte rubl?  Kde se tu dá koupit něco k jídlu a pití? (To je skutečně problém, přes celé lázeňské území není jediný normální obchod s potravinami-pouze jedny malé lahůdky vedle Bati)

0 0
možnosti
T

Theben

19. 8. 2012 22:31
KV ...

Ten článok ma zarazil. Bolo to mesto mojej mladosti aj s jeho okolím. Ani sa mi nechce veriť že by to tak bolo ako to stojí v článku. Poznal som pravý opak toho čo sa píše v článku!

0 0
možnosti
T

Tonda33

19. 8. 2012 23:07
Re: KV ...

Joooo... žiju tady přes třicet let a někdy mi je až do pláče, když vidím, jak se tu s tím nakládá. Když tudy někdo projíždí, vypadá to krásně, ale čím jde člověk hlouběji a kouká pozorněji... ale co naplat, starý časy se nevrátí, tak musí být člověk spokojenej s těma novýma :-)

0 0
možnosti
  • Počet článků 21
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 670x
Rád lidi straším, rád rozesmávám, rád informuju, rád matu. Takže jsem nejspíš takový nadšený spisovatelský šotek, který má raději fikci než skutečnost. Skutečnost bývá totiž často krutější...

Seznam rubrik